• Kleinschalige Kinderopvang van 1 tot 4 jaar!
  • Kom jij ook met ons spelen?

Barbamama Dienstverlening

 

Welkom bij Barbamama Dienstverlening, wat fijn dat u de tijd neemt om mij te leren kennen, lees vooral verder!

Mijn kennis en belangstelling gaan inmiddels ruim 20 jaar uit naar de wereld van het jonge kind en de kinderopvang. In aanloop naar mijn pedagogische opleiding (2000) ben ik begonnen met werken als pedagogisch medewerker voor verschillende kinderopvangorganisaties, met wisselende leeftijdsgroepen kinderen.

Na mijn pedagogische opleiding en 6 jaar als pedagogisch medewerker/ stagebegeleider te hebben gewerkt voor diverse kinderopvangorganisaties, ben ik sinds 2006 voornamelijk als ZZP-er verder de kinderopvang gaan ontdekken en wat een mooie ontdekkingstocht is dat!

In verschillende functies binnen de kinderopvang, de gastouderopvang en het onderwijs heb veel mogen ontdekken en beleven. Het opdoen van deze allround praktijkervaring en mijn branche-erkende opleidingen, maken dat ik over uitgebreide vakinhoudelijke kennis op het gebied van pedagogisch werk beschik en met passie en enthousiasme wil meedenken, overbrengen en uitdragen.

Als freelancer ben ik inzetbaar binnen uw organisatie op het moment dat u het nodig heeft. Dit kan bijvoorbeeld zijn als coach om tijdelijk de pedagogische kwaliteit op de groep of in de gehele organisatie bij te sturen, als pedagogisch medewerker op de groep, als consulente voor uw gastouderbureau of assessor binnen het pedagogisch werk voor uw onderwijsinstelling.

Hoe dan ook en waar dan ook, ik hoop u snel te ontmoeten!
Uiteraard kunt u bij vragen geheel vrijblijvend contact opnemen.

Hartelijke groet,

Barbara Goedraad