In januari 2021 passeerde ik ( Barbara, 1977 ) 21 jaar werkzaam zijn binnen de kinderopvang, gastouderopvang en het onderwijs gericht op het pedagogisch werk. 

In 2006 ben ik bewust uit het werk in loondienst in de kinderopvang op een dagverblijf gestapt en op zoek gegaan naar dé ideale vorm van opvang waarbij ik het kind wel kon blijven zien, volgen en er tijd is voor het kind. Dit vond ik in gastouderopvang.

Vanuit daar heb ik mij als zelfstandige ingeschreven in de KvK met mij bedrijf ''Barbamama'' en ben ik de kinderopvang in de breedste zin van het woord gaan ontdekken. Niet alleen als gastouder, maar ook als opleider, assessor, houder van een gastouderbureau, pedagogisch coach en zo nog wat meer functies binnen de wereld van de kinder - en gastouderopvang.

In 2012 ben ik zelf moeder mogen worden van een dochter. Samen met mijn man wonen we inmiddels een aantal jaar in een ruime, huisdiervrije eengezinswoning in Moordrecht. Met een van de speeltuinen die Moordrecht rijk is aangrenzend aan onze achtertuin, de kinderboerderij op loopafstand, de basisscholen aan de overkant en de polders om de hoek, hebben wij een fijn rustig plekje gevonden voor ons allemaal.

Mijn kwalificaties dragen bij aan de liefdevolle, professionele verzorging en begeleiding welke je kind Thuis bij Barbamama zal krijgen, het zijn echter de jaren werkervaring en het moeder mogen zijn, die mij hebben doen leren en overtuigen dat gastouderopvang de ideale vorm van kinderopvang kan zijn.

Ik leg dan ook mijn hart weer terug bij waar het hoort, het werk met de kinderen en hoop ik dat ik jouw kind ook een fijn plekje mag bieden in ons huis, je bent meer dan welkom!

Barbara