• Plekjes vrij!
  • Kleinschalige erkende kinderopvang
  • Kom jij bij ons spelen?

Openingstijden

Bij Thuis bij Barbamama Gastouderopvang Moordrecht, wordt er gedurende 46/47 weken per kalenderjaar kinderopvang geboden.

Op de nationaal erkende feestdagen is Thuis bij Barbamama gesloten.
Naast de nationale feestdagen sluit ik drie weken in de zomer, de week tussen kerst en nieuwjaar en twee keer een week hetzij in voorjaar en/ of de herfst. Thuis bij Barbamama volgt daarbij het schoolvakantierooster van de regio Midden Nederland.

 

Tarieven 2020 én 2021
Bij Thuis bij Barbamama reserveren vraagouders een plekje voor een dag(deel) en betalen voor de beschikbaarheid.

Kinderopvang kan worden afgenomen voor een hele dag ( minimaal 10 uur) of een halve dag ( minimaal 5 uur).

Het bruto uurtarief bedraagt € 7,50 per uur, exclusief gastouderbureaukosten ( vanaf € 27,50 per maand, per gezin).

Het tarief is inclusief, (biologisch) eten & drinken, uitstapjes, feestjes, linnengoed en verzorgingsartikelen.
Zelf neem je borst-babyvoeding, een fles, een speen, een knuffel, luiers en dieetvoeding mee indien dit van toepassing is.

Meer informatie over de dagopvang-tarieven kun je hier vinden.

 

Overeenkomst van Opdracht / factuur

Bij het opstellen van de overeenkomst van opdracht/factuur tussen vraagouder en Thuis bij Barbamama, gaan we uit van het aantal opvangweken x uren per kalenderjaar minus de vakanties van Thuis bij Barbamama. Voor een heel kalenderjaar ligt de basis op 46 of 47 weken opvang.

Indien later in het jaar wordt gestart met de kinderopvang, berekenen we het aantal opvangweken x het aantal opvang uren tot einde van het jaar of einde van de overeenkomst van opdracht en ook weer minus de eventuele vakantie van Thuis bij Barbamama.

Door het totaal aantal opvanguren te delen door de aantal maanden, verkrijgen we 1 vast factuurbedrag, welke maandelijks vooraf aan je in rekening wordt gebracht.

Bij (tussentijdse) beëindiging van de overeenkomst/ extra uren en/of minder uren wordt de afname in kaart gebracht en ontvangt u een (eind)afrekening voor eventuele te veel of te weinig betaalde opvanguren.