Plekjes vrij op maandag, dinsdag en donderdag!

Openingstijden

Bij Thuis bij Barbamama Gastouderopvang Moordrecht, wordt er gedurende 46/47 weken per kalenderjaar kinderopvang geboden.

Op de nationaal erkende feestdagen is Thuis bij Barbamama gesloten.
Naast de nationale feestdagen sluit ik drie weken in de zomer, de week tussen kerst en nieuwjaar en twee keer een week hetzij in voorjaar en/ of de herfst. Thuis bij Barbamama volgt daarbij het schoolvakantierooster van de regio Midden Nederland.

 

Tarieven 2020 én 2021
Bij Thuis bij Barbamama reserveren vraagouders een plekje voor een dag(deel) en betalen voor mijn beschikbaarheid.

Kinderopvang kan worden afgenomen voor een hele dag
(minimaal 10 uur) of een ochtend of middag ( 5 uur).
Het bruto uurtarief bedraagt € 7,50 per uur, exclusief gastouderbureaukosten.

Ik werk samen met Gastouderbureau Twinkle, waarmee ik sinds jaren op meerdere vlakken binnen de kinderopvang een goede samenwerking en ervaring heb.
De gastouderbureaukosten bedragen € 37,50 per maand.

Het tarief is inclusief, (biologisch) eten & drinken, uitstapjes, feestjes, linnengoed en verzorgingsartikelen.
Zelf neem je borst-babyvoeding, een fles, een speen, een knuffel, luiers en dieetvoeding mee indien dit van toepassing is.

Meer informatie over de tarieven kun je hier vinden.

Overeenkomst van Opdracht 

Bij het opstellen van de overeenkomst van opdracht tussen vraagouder en Thuis bij Barbamama, gaan we uit van het gemiddeld aantal opvanguren per kalenderjaar.

Voor een heel kalenderjaar ligt de basis op 46 of 47 weken opvang. Indien later gestart wordt met de kinderopvang, bereken ik, in tegenstelling tot kinderdagverblijven waar je standaard 52 weken van 11/12 uur moet betalen per kalenderjaar, het aantal resterende weken tot einde van het jaar of einde van de overeenkomst van opdracht en minus de eventuele vakantie van Thuis bij Barbamama.

In tegenstelling tot kinderopvang wordt bij tussentijdse beëindiging van de overeenkomst de afname in kaart gebracht en ontvangt u een eindafrekening voor eventuele te veel of te weinig betaalde opvanguren.