Over Barbamama.

 

Ruim 20 jaar ben ik werkzaam binnen de kinderopvang, gastouderopvang en het onderwijs gericht op het pedagogisch werk. Wet kinderopvang & Wet IKK gekwalificeerd dragen bij aan de liefdevolle verzorging en oprechte aandacht welke je kind Thuis bij Barbamama, zal krijgen.

Het zijn echter de jaren werkervaring in diverse functies, die mij hebben doen overtuigen dat kleinschalige opvang, de meeste ideale vorm van kinderopvang is. Eigenlijk wist ik dit al toen ik in 2006 uit het werk in de kinderopvang op een dagverblijf stapte en met volle overtuiging op zoek ging naar de ideale vorm van opvang waarbij ik het kind wel kon blijven zien en volgen, niet in de ban van omzet, bezetting en marketing, maar van het kind. Dit vond ik in gastouderopvang.

Gastouderopvang is en blijft kleinschalige opvang met (opr)échte aandacht voor het kind én de ouder, waarbij ik mijn eigen ideeën, werkwijze en creativiteit ten volle kan benutten en het belang van het kind voorop staat.

De kleinschaligheid, het vaste gezicht en de korte lijnen, zorgen mede voor een samenwerking  met als doel het belang van en de ontwikkeling en verzorging van het kind, voorop te stellen.

Kinderen, ouders en Barbamama héél blij!